Rezerviraj termin

Prati nas na:

Dodjela visokog priznanja za promidžbu ugostiteljstva

Priznanja istaknutim ugostiteljima u Šibeniku

Danas mogu ponosno objaviti da sam na 28. kongresu hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika u Šibeniku u prekrasnom hotelskom naselju SOLARIS iz ruku predsjednika HOK-a Dragutina Ranogajca dobio jedno od najvećih priznanja Obrtništva za izniman doprinos u izgradnji obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke.. (jedini iz Varaždinske županije)

Citiram HOK press.

“U sklopu 28. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Nenad Šepak, dodijelili su Priznanja istaknutim obrtnicama za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke.

Priznanja su dobili: Vladimir Birek, ugostitelj iz Velike Gorice; Ivan Đurkin Benkotić, ugostitelj iz Svetog Križa Začretja; Sanjin Kramarić, ugostitelj iz Siska; Zlatko Petrić, ugostitelj iz Karlovca; Dražen Purgar, ugostitelj iz Novog Marofa; Mirjana Šeb-Čižmešija, ugostiteljka iz Koprivnice; Branko Biketa, ugostitelj iz Bjelovara; Ivica Poljak, ugostitelj iz Raba; Ivan Šuljić, ugostitelj iz Novalje; Hrvoje Šimunović, ugostitelj iz Virovitice; Anto Bilobrk, ugostitelj iz Požege; Ivica Grgić, ugostitelj iz Nove Gradiške; Branko Dunić, ugostitelj iz Zadra; Branko Tudić, ugostitelj iz Brodarice; Mario Kružljak, ugostitelj iz Županje; Nikša Ivičević, ugostitelj iz Drvenika; Dušan Černjul, ugostitelj iz Šišana; Nikola Botica, ugostitelj iz Dubrovnika i Dragica Horvat, ugostiteljka iz Preloga.”

 

Copyright © 2014 by Lastan

[contact-form-7 404 "Not Found"]